Vårtecken

Detta inlägg skulle publicerats i söndags, men då var det lite problem med nätet så det gick inte. Men nu kommer det! :)


Nu var det väl ett tag sedan jag skrev igen. Bara att vänja sig vid. Har varit/är sjuk och då orkar man inte med så mycket... Har i och för sig gjort en massa den sista tiden, men inte fotograferat så mycket och inte orkat skriva om det helt enkelt. Veckan har verkligen varit fullspäckad med jobb, föräldramöte, APT och annat! I helgen har jag minsann inte heller legat på latsidan och nu är jag helt slut. Orkar inte skriva nu heller, men har orkat fotografera lite, så skriva ändå... :)

Min hosta sitter i sedan jag var förkyld för 2 veckor sedan. Har en jättejobbig hosta! Det rosslar smått slem långt ner från luftröret och jag får verkligen kämpa för att få upp det. Torrhostar och småharklar mig hela tiden då det kliar samt känns som att något sitter i halsen. Har massa ont i halsen när jag hostar och nu i eftermiddag känner jag mig täppt i näsan igen. Så en vilohelg hade kanske varit ett bra recept, men så blev det inte. 

Igår städa jag hela lägenheten och tvättade en massa, lanya lakan och bytte till gröna vår/sommarmattan i vardagsrummet. Laban hade nog saknat den gröna mattan för han sprang direkt och la sig på den innan jag ens rullat ut hela. Imorse när vi vakna gick han direkt ut och la sig på mattan! :)

 

Efter storstädningen blev det en tur till skogen. Vi gick en runda och sedan blev det lite fika. På kvällen körde vi till Holmeja och åt thaimat och hade en trevlig kväll. Laban och Fabbi lyckades till och med leka lite. Woohoo! :D

Idag gick vi upp med tuppen för att jag skulle på hundutställning i Malmö med Malin och Cia. Utan hundar! Vi åkte endast dit för att titta och det va trevligt. Träffade hunden Mimmi med husse som vi träffade när Laban ställdes ut i Hässleholm. Mimmi hade vunnit sin klass bland tikarna så det va ju kul! Det va "bara" 82 cavalierer anmälda så jag är rätt glad att jag valde att hoppa denna. Visst hade det varit kul att se om han fixa det lika bra denna gången, men det va samtidigt skönt att gå och titta i lugn och ro!

Laban som var hemma hos mormor fick besök av min bror och brorsdotter. Laban och Zanna hade lekt och busat och Laban var helt slut när jag kom hem. Laban och jag gick till hundrastgården, men där va så geggigt så jag släppte inte in honom där. Istället fick han posera fint i vårvädret.


 
Laban på promenad


Herr och Fru And solar sig


Vintergäcken tittar fram


och även små snödroppar tittar fram.


Jag kan stå fint!


Kan jag få godis nu?!


Laban sitter fint bland vintergäck och höstlöv. Sötis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0