Valpträff

Denna helgen har i stort sett varit fullbokad. I fredags blev det middag och filmkväll med Cia här hemma. Vi såg Harry Potter som uppladdning inför lördagen då det blev biobesök och vi såg den senaste Harry Potter-filmen. Nu är det bara en kvar och den kommer i sommar. Är inget jättestort Harry Potter-fan, men tycker filmerna är helt okej och det är riktigt spännande nu. Ser verkligen fram emot den sista filmen så man får se hur det hela slutar!

För övrigt har jag sett till att få bort alla julsaker nu och tagit fram de vanliga gardinerna och lamporna och allt. Alla tycker att det är så skönt att få in vårfärgerna i sina hem, men jag tycker att det känns lite konstigt. Vintern kommer ju hålla på ett tag till. Tyvärr börjar snön försvinna och det är regnigt, grått och tråkigt ute. Laban blir helt svart om mage och ben på varenda promenad och får sitta i karantän i hallen tills han har torkat. :) Hade varit bättre med den fina vita snön som haft inann i vinter. Då höll Laban sig vit och fin!

Idag har Laban träffat sin nya kompis Fabbi. Det är Malin som gått och blivit hundägare till en liten Foxterrier på 16 veckor. En söt, pigg och hoppig liten tjej. Vi träffades på hundklubbens gård eftersom det är neutral mark och  de kunde busa som de ville. Som tur var så verkade Laban och Fabbi gilla varandra. Lite lagom i alla fall. Laban morrade på henne några gånger när hon skällde och försökte få igång honom. Men annars gick det bra och de följde efter varandra och undersökte stället tillsammans. Så vi hoppas verkligen på att det ska fungera lika bra i fortsättningen.
Efter buset gick vi hem och tog ett bad. Det var några månader sedan sist så det behövdes. Efteråt var Laban riktigt trött och somnade först på sin dyna i hallen och sedan kom han och lade sig hos mig i soffan och snarkade som en hel gris! :)  Min lille grishund!

Laban snarkar - i bakgrunden hörs Änglagård...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0