Kusin- och kompisträff

Nu har man jobbat 2 dagar och är lika slut och trött om kvällarna som vanligt. Värmen har också kommit med besked vilket gör en ännu lite tröttare. Igår, efter första jobbedagen, hade jag en fruktansvärd huvudvärk! Vi bestämde oss ändå för att åka och hälsa på syster med familj som är på semester i Skateholm. Påverkad av huvudvärken så kände jag mig en aning frånvarande, men det blev ändå en trevlig eftermiddag. Laban fick träffat sin andra "hundkusin" Diablo också för första gången. Diablo är en stor, fin Alaskan malamute-kille på 3 år. Glömde min kamera så fick nöja mig med mobilen som kamera, men det blev faktiskt rätt bra bilder.


Diablo


Laban och Diablo bekantar sig


Laban på strandpromenad


Diablo poserarI söndags när vi varit ute på en lång promenad samt lite egen aktivitet på hundklubben så gick vi förbi grannen (Daisy med matte) och de var ute. När de såg oss så bjöd de in för lite lek i trädgården. Det blev mer än lek i trädgården. Hela lägenheten inspekterades och efter en stund var vi av med dem. Vi försökte smyga in för att se vad de gjorde, men Daisys matte råkade trampa på en pipleksak och då kom båda hundarna utfarandes från sovrummet. haha  Säkerligen hade de tagit sig friheten att hoppa upp i sängen. Även här hade jag bara mobilen med och dessa bilderna blev lite sämre eftersom blixten råkat stängas av.

Är som sagt igång och jobbar igen. Känner sig lite som en vikarie när man är på ett helt nytt ställe med människor som man aldrig jobbat med tidigare. Men det fungerar ändå bra tycker jag. Det är dock fullrulle som vanligt, så det märks inte precis att det är sommar. Men det är härligt. Det jobbiga är tröttheten när man kommer hem, men det får man ta när man dessutom inte komemr i säng i tid på kvällarna... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0