Påskhelgen fortsätter

Nu är påskhelgen slut och den har varit helt underbar. Sol och sommarvärme hela helgen och vi har vatt ute nästan hela tiden. Trädgården hos föräldrarna fixades ju först med kompostgaller så att Laban inte skulle rymma i de små öppningar som fanns. Sedan rasade ju en bit av det 30 åriga staketet så då fick vi bygga nytt. Påskafton spenderades alltså först på Hornbach och sedan i trädgården för att bygga staket. Det blev påsklunch i trädgården med sill, lax och Jansson. Jansson är en riktig favorit. Har aldrig gjort det själv, men mamma gör det så bra så hon kan gott fortsätta med det.


Staket byggs


Påskmat på G med obligatorisk påskmust


Laban sover under bordet - lite sol och lite skugga så håller man lagom temperatur

Till kvällen gjorde vi en Räk och rom tårta. Den var mums, så den kan man säkert göra om!
Igår gav mamma och jag oss ut på en tur i butikerna på Burlöv center. Jag köpte ett par Ecco-skor för 1 år sedan som jag nu upptäckt hade spruckit i sulan. Så jag gick in och gjorde ett försök att reklamera och det lyckades bra! Kom ut med ett par skor som skulle kostat 950:-, men efter avdrag för de gamla skorna och några konstiga rabatter så gav jag endast 100:-. Det är ju inte helt fel...


Ungefär som de jag hade innan, men säsongens design.


Vill passa på att gratulera Christina och Anders till deras lilla flicka som föddes igår! GRATTIS!!! Nu måste vi ses väldigt snart. :)  Men först ska ni mysa i massor.

Ska berätta om dagens utställning också, men jag tänke att det skulle få ett eget inlägg.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0