Äntligen Påskhelg

Så var det äntligen påsk med "lång" härlig ledighet. Och vilket väder vi har fått! Det är ju helt ljuvligt. Nu tycker jag att det kan stanna såhär, det behöver absolut inte bli varmare. Tillräckligt varmt för att ha bikini i solen, men man kan ändå svalka sig i skuggan. Perfekt! Tycker även man kunde haft några veckors semester nu. 2 i alla fall! Men vill fortfarande ha mina 4 veckor till sommaren.

Idag har jag tillbringat förmiddagen hos föräldrarna. Först bjöds det på frukost och sedan var vi ute i trädgården och vårstäda. I veckan fixa vi så att trädgården är rymningssäkrad, så gott det går, för Laban så att han också kan vara med ute i trädgården. Han tyckte det var toppen. Hittade givetvis en massa skit att tugga på så koll på honom fick man ju ha ändå. När vi höll på att röja lossnade plötsligt en bit av staketet. Ooops! Det hade ruttnat lite så nu får vi fixa nytt staket också. Det kan ju inte hänga så och flaxa och det är ju inte precis rymningssäkert längre...  

Vid lunch stack föräldrarna iväg på kalas och Laban och jag tog oss hem. Laban var helt slut efter förmiddagen i trädgården och somnade så fort vi kom hem. Jag städade färdigt balkongen så nu är där riktigt snyggt och härligt att vara. Köpte dynor till stolarna där ute för någon vecka sedan så nu sitter man skönt också.


Blev bruna dynor på rea! Ville ha blå eller gråsvarta men de va slut. Men detta blev ju också snyggt! :)Där e 3 små penséer i blomlådan, undrar hur länge dem ska leva? Och vad ska man ha för färg på ljusen i lyktorna? hmm

När balkongen va klar och även jag slappat lite i solen så stack vi iväg på en tur till hundrastgården och sprang, hoppa, träna utställning, borsta pälsen, träna lite lydnad och sök. Mysigt hade vi, som vanligt och när vi kom hem var Laban helt slut igen och somna innanför dörren! :) Tolkar det som att det var en bra runda. Värmen tar ju på krafterna också.

I veckan fyllde brorsdottern år och vi var där för att fira. Laban blev heltokig när vi kom fram. Speciellt när kusinerna inte var hemma än. Gnydde och jämrade sig och tyckte nog vi var tramisga som inte gick in till dem.Zimba och Laban. Puss i örat!


Bamse och Laban


Zanna på sin nya cykel!


Laban håller koll på cyklande Zanna från uteplatsen

Imorgon ska vi till föräldrarna igen. Det blir väl lite trädgårdsfix, men framförallt påskmiddag! Förövrigt ska helgen tillbringas mycket ute med lite fixande och mycket hittepå med Laban-bus! På måndag är det dags för utsällning igen. Denna gången är det i Skanör-Falsterbo på brukshundsklubben där. Det börjar kl 9 och det är ca 7 hundar före Labans ras så vi bedöms rätt så tidigt. Det är 6 cavalierer anmälda. Malin och Fabbi ska ställas ut ca 1 timme senare så det är ett lagom mellanrum och vi hinner kolla varandra. De har turen att det bara är en foxterrier anmäld. Givet bäst i rasen, nästan, man vet ju aldrig vad det är för en domare. Samtidigt så är det ju tråkigt att inte ha andra i samma ras att titta på och jämföra med och det blir ju ingen tävling av det. Men lika mycket social träning! :) Så antagligen blir det en lång dag i Skanör för att se hur det går vidare för Fabbi. Skönt att det ska bli bra väder och att det är ute!

Ha en fortsatt glad påsk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0