Cavalierpromenad nr 2

Nu är det ett tag sedan jag skrev. Är lite dålig på bloggandet just nu. Har tänkt göra ett nytt inlägg sedan förra helgen men har skjutit upp det hela tiden. Men nu så är det dags! Dock blir det inte direkt någon info om vad som hände förra helgen, så det får vara en hemlighet! :)

Jag är i alla fall frisk igen, i stort sett. Näsan rinner lite då och då och liite slemmig är jag allt så detblir lite harklingar ibland, men annars är det bra!

Idag hade jag först bara tänkt ha en lugn dag med lite shopping och sedan bara vara hemma. Men så blev det inte. Igår kväll kom jag på att det skulle vara Cavalierpromenad i Bokskogen kl 11.00 idag. De hade dessutom utlovat bra väder så jag blev ju väldigt sugen. Hade ingen som kunde följa med och kände först att då är det ju inte lika kul. Sedan insåg jag att det var ju trots allt en Cavalierpromenad och risken att vara själv var ju inte så stor! Det visade sig bli en rekord promenad! Ca 30 hundar och kanske 50 människor samlades. Det var grått och småregnade, men temperaturen låg på +10 grader så det var varmt!


Rose-Marie (Kennel Petit Maxim) i svart och Susanna i rött arrangerar dessa promenader och hälsar här välkomna


Samlade på parkeringen


Zlatan (?) fattade tycke för Laban direkt, vilket ledde till problem när några släppte sina hundar lösa. Han letade upp Laban och började jucka på honom flera gånger.

Undrar vad det är med Laban som gör att hundar som gärna vill dominera direkt söker sig till Laban och ger sig på honom. Laban visar sig ju direkt underlägsen så de behöver ju verkligen inte trycka ner honom och visa sig tuffa! Pratade med en familj som hade en hane som hette Lukas i samma ålder som Laban, de hade samma problem. Lukas hade också alltid visat sig underlägsen inför andra hundar, men ändå var det många som gav sig på honom. Så det är kanske just därför, de ser sin chans att trycka ner någon och vet att de komemr lyckas eftersom han redan visar sig underlägsen. Men det är irriterande. Att bli nertryckt behöver han verkligen inte!


Sjön vid parkeringen


Teddy (?) fattade också tycke för Laban och kunde inte titta framåt när Laban gick bakom. Men de höll honom kopplad, nästan hela tiden.


Ja, jag kunde allt sett gladare ut. Laban har fått syn på någon som han gärna hade hälsat på.


Laban och Daisy


Skogen är härlig!

När vi gått lite mer än halvvägs stannade vi och fikade i en backe. I samma stund som jag tagit upp sittunderlag och satt mig ner så bröt solens strålar igenom molntäcket och sedan var solen där för att stanna. Det blev riktigt varmt och jag hade ändå inte tagit mycket kläder på mig. En tunn långärmad tröja och en tunn skaljacka, men det blev svettigt!


Inte vitsippebacke utan Cavalierbacke!


Min älskling - den sötaste och finaste av dem alla! :)


Gordon med bror fick vara fastbundna vid vars ett träd


Inte så smickrande bild - men gott var det! :)


Hade med mig ostbagel som jag själv bakat och fyllt med massa gott; sallad, gurka, tomat, champinjon, ädelost och aioli! Det var undetbart gott! Till det blev det thé!

Laban hade med sig Beef stick, tandborste ben, kex och vatten!


Mmm...grannens pankakor luktar gott! Han var riktigt snäll och bjöd lite på Laban.


Laban sitter och tittar på hundar och människor


Nästan alla hundar och människor samlade! 


Vid ett tillfälle gick vi över en väg och en man i bil stannade för de som gick först och skulle gå över. Han ångrade sig nog ganska snart när han upptäckte att det inte bara var ca 5 personer med hundar som skulle över, utan ca 50 personer och 30 hundar! :)


Laban och Daisy


Laban och ?  Svårt att hålla koll på alla namn!

Det blev en trevlig dag och vi var ute i skogen i 3 timmar! Det pratades om lite allt möjligt, men givedtvis gällde det hundar, hundar och hundar. När vi kom in i bilen var Laban supertrött och somnade direkt! Likadant när vi kom hem och han har nästan sovit hela kvällen också. Gjorde ett försök att leka för en stund sedan, men lade sig till slut ner och somnade igen.


Trötter har bäddat ner sig i hallsängen.

(De bilder som jag är med på har jag givetvis inte tagit själv utan hämtat från Susannas hemsida: http://www.gizmozorro.cybersite.se/startsida.html, Tack!)

När vi kom hem tog jag en snabbdusch och bytte kläder, sedan bar det av på en snabbshopping. Fick inte riktigt tag i det jag tänkt mig, men någon present till Laban som snart bli 1 år och en tunika till mig själv blev det + något till men det får allt vara hemligt!


Fastnade för den när jag var och shoppa med mamma i veckan, men då hade de bara storlek 44, vilket var alldeles för stort!

På shoppingturen i veckan blev det däremot en klänning! Så nu är det färdigshoppat för denna månaden!Imorgon blir det barnpassning av brorsdottern. Trevligt! Får Laban lite att göra. :)Kommentarer
Postat av: Christina

Ohh vilken härlig dag!!!! =D Och vilken otroligt fin klänning samt tunika du fick tag på!!Kram

Christina

2011-04-03 @ 22:31:44
Postat av: Jenny

Tack tack! :) Ja, det var en mysig dag. Är så glad att jag har Laban och kommer ut i naturen mer. Det är så mysigt! När vädret är bra förståss! :)Kram kram

2011-04-04 @ 20:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0