Electric

Imorse höll Laban koll på fåglarna som vanligt. Hängde på soffryggen och tittade ut genom fönstret. I soffan har han en fleecefilt som gör att pälsen blir elektrisk och står åt alla håll!


Kollar läget!


hmm... Fått syn på något intressant?!


Electric! :)

Idag har vi, tillsammans med, mina föräldrar varit barnvakter till min brorsdotter. Vi har haft en bra dag och Laban höll henne sysselsatt, eller hon honom. Var väl rätt ömsesidigt! :)


Ikväll har vi varit på hundkurs. Den började förra veckan. Det är en ny tränare och lite nytt folk i gruppen. Det fungerar i alla fall lika bra som vanligt hittills. Laban är superduktig och jag borde lite på honom mer än vad jag gör. Han kom direkt på inkallning, kan leka lös utan att sticka till de andra hundarna, följer mig väldigt bra och bryr sig inte jättemycket om de andra. Sedan är vi ju inte lika duktiga som de som är arbetslösa/vana hundägare/utbildade tränare, men det står vi ut med. Övning ger färdighet och kan man inte träna hela dagarna så kan det inte vara 100 procentigt! Jag tycker i alla fall att vi är superduktiga, men vi ska försöka strukturera upp oss och få till lite mer träning... :) Roligt är det med hundkurs och efter denna dag är Laban nu helt slut och sover sött med huvudet i mitt knä! Myyys!


När kom hem ikväll somnade Laban i soffan!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0