Uppdateringar

Det var ett tag sedan sist och jag kan omöjligt berätta om allt som hänt så det får bli en snabbrepris med hjälp av lite bilder.

Jobbade rätt mycket förra veckan. Jobbade mina vanliga timmar + att jag tog en kollegas stängning i fredag, hade en kvällsföreläsning på 3,5 timmar i tisdags, hade 2 uppföljningssamtal och en hel del planering hemma. Har laddat ner ett program "Picasa" där man ska kunna redigera foto på lite olika sätt. Ska försöka sätta mig in i det så att jag kan snygga till jobbets hemsida.

Trots jobb så hann man ju med lite annat också, men det mesta uträttas ju på helgen.


Fredagsmys med nya lyktorna på balkongen

Underbart väder har det varit i helgen, framförallt i lördags. Kallt men soligt och riktigt skönt i luften. I lördags blev det städning och veckohandling. Laban var riktigt trött på mig efter alla tråkiga hemmasysslor, trots långpromenad på förmiddagen, så vi gick till hundklubben för lite rastning. Där träffade Laban en en mellanstor hundkompis som hette Rex. Rex var väl inte så värst intresserad av Laban, visade till och med lite tänder ibland. Men Laban brydde sig inte utan sprang glatt efter och blev rejält rastad. Riktigt kul att han fick "leka" med en annan hund och att det fungerade, någorlunda. Annars är det bara grannhundarna Cavaliererna Daisy och Ronja som han lekt med och det blir ju inte så jätteofta. När vi kom hem var han riktigt trött och somnade direkt i sin hallsäng. Resten av kvällen höll han sig också lugn, trots besök hos Holmeja-borna.


Laban sitter fint på sin sten på promenaden


Laban jagar bollen- står och spanar lite


Full fart


Phu - måste vila lite


Laban somnade så fort han kom hem

I söndags var vi barnvakter till min brorsdotter. Men innan dess hann sömntutan Laban ta sig en tupplur i mammas säng...


Sötnosen

Det underbara vädret fortsätter och idag när jag kom hem från jobb stack vi till Fjelie och hundparken där. Vi lekte och busade med "korvar" och frisbee och övriga saker som finns där. Sedan körde vi till Zoo-butiken och köpte nya ben och kvällskex. Även ikväll är Laban helt slut och sover som en stock.


Laban kan stå lite fint - en kort stund i alla fall.


De hade satt ut pallar och stolar som Laban fick sitta fint på :)


Njuter av utsikten ute på landet

I förra veckan kom jag äntligen till skott och anmälde Laban till valputställning i Malmö i november, men idag läste jag tyvärr på Skk´s hemsida att det inte blir någon utställning pga att Malmö är utan mässhallar. :( Vet ju att det inte hade gått så bra för oss ändå eftersom jag inte riktigt vet vad/hur jag ska träna. Laban hade ju hoppat och skuttat när han såg alla människor och hundar, istället för att gå/stå fint. Men det hade ändå varit kul att testa och just en valputställning hade ju varit perfekt.

Imorgon blir det Valpkurs på kvällen, så jag antar att jag har en slutkörd Laban i soffan imorgon också. :)

Måste lägga in en bild på familjens nya tillskott Berit som vi fått av Malin.Avslutar med en ny bild på Laban och mig. Jag med röda ögon och Laban tittar bort lite. Inte lätt att fota sig själv och en sprallig valp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0