Laban på shoppingtur

Idag har Laban varit med på shoppingtur. Tanken var att vi skulle köpa hundmat och ett halvstryp halsband. Det blev lite mer...

När Laban väl kom in i butiken så blev han som tokig och ville köpa allt han såg. Hans shoppinglusta kan ha berott på att de hade rejäl utförsäljning i butiken, med 30-70% rabatt på allt, utom foder. Det kommer dröja länge innan han får följa med in i en butik igen. :) 


Halsband med reflextråd 35:- (50%)


Läderhalsband med strass 175:-, låter kanske dyrt men ordinarie pris var 350:- och vi skulle först få 30% rabatt, men eftersom vi tyckte så mycket om det så gav hon oss 40% och till slut så tryckte hon in fel och vi fick alltså 50% rabatt. :)


En riktigt snygg kille i sin nya vinterrock, 179:- (50%). Nu är Laban redo för vintern och en semestertur till Sälen.


Han e så snygg i sin rock, men det syns ganska tydligt att han inte är riktigt bekväm i den, än.


Det blev även en liten påse att sitta/ligga i när det är lite kyligt ute, tex om det blir fint väder när vi är i Sälen så kan Laban ligga i sin vattentäta och fodrade påse, om han vill. Jägare använder tydligen sådana. Tips från kvinnan i butiken var att ha den med på träningsbanan för att stoppa ner hunden i när den inte "var igång" så att den ändå höll värmen. Just nu var det inte någon höjdare tyckte Laban och tog ett skutt ur den.

Efter en tur till Rusta fick Laban också en ny gosig madrass till sin nattsäng. Hoppas han kommer att gilla den. 

Just nu ligger Laban och myser med mormor och tittar på dansband. Vi ska sova över här inatt tänkte vi.


Laban och mormor ligger och myyyser


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0