Varm dag = Latdag

Idag är lilleman riktigt slö, men så är det också riktigt varmt! Han har protesterat varje gång som vi gått ut idag. Lägger sig platt fall, både inne och ute, eller bara stannar och vägrar gå. haha Så idag har det inte blivit några längre promenader eller uteaktiviteter.


Laban sitter fint på en sten

När vi var ute på morgonpromenaden träffade vi Ville, en 7-årig cavalier som var lika vit som Laban! Det var andra gången som Laban hälsade på en annan hund och det gick jättebra.

Han har varit själv 1 timme idag medan jag handla mat och hämta recept + tvättkorg hos föräldrarna. När jag kom hem låg den lille busen och gnaga på min foppatoffel. grr Det har inte blivit något hål, men en massa märken efter hans små vassa tänder... Förutom det så har det nog gått bra. Han verkar vara lugn och tycka det är okej att vara själv.


Laban fick en boll för att han var så duktig på att vara själv

Var nere en tur till grannen i eftermiddag också och då var han själv igen. Då fick han göra ett godissök i köket och hittade för första gången alla bitar helt själv! Skulle hjälpa grannen att installera internet, men fick inte bild på hennes skärm så det var inte mycket till hjälp. Fick dock kollat in de snygga, halvnakna killarna som jobbade i hennes trädgård... ;) När jag kom hem ryckte jag snabbt ut med Laban och han lyckades tvinga den snyggaste av dem till en pratstund. Ibland har man bra nytta av lille Laban! haha

Igår kväll var Christina och Anders här för att kolla in lägenheten och Laban förståss. Båda fick godkänt! :D Laban är så himla glad för att träffa nya människor! Och det är skönt när det sker på hemmaplan för då kan han kissa på rätt plats... haha Vi åt lite paj och godis och snacka lite skit och lite vettigt. Precis som det ska va! Tack för en trevlig kväll!!!! Och ni är som sagt välkomna igen när som helst. Både Laban och jag gillar besök.


Fina presenter från Christina och Anders. Laban tyckte godiset va mums!

Imorgon är det dags för vaccinering, av Laban alltså. Ska till Lundabygdens djursjukhus i Lund. Har bara varit där en gång och det var när vi skulle avliva mormors hund... Inte så uppiggande. Lite smått nervöst att nu gå dit med sin egen hund och undrar hur han komemr att reagera. Tror att mamma följer med för hon var nyfiken. haha
Men det går säkert bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0