Snutten suttar

Måste bara berätta om en av min lille bebis små påhitt. Vi fick med en liten filt till Laban av uppfödaren, som luktar hans mamma och syskon för att han ska ha med sig lite trygghet i det nya hemmet.
När han är trött och ska sova så tar han ibland denna filt i minnen och suttar på den som en napp. Han ser så söt ut lille snutte. Även mina fingrar suttar han på ibland, så att det nästan känns som han ska svälja ner fingret. haha

Idag har det varit väldigt varmt, men Laban har varit igång ändå och sprungit och lekt och busat! Men nu tar han sig en liten tupplur. Vi har varit och köpt ny mat till honom. Det blev en stor 8,5 kg säck för de små va slut och mat måste han ju ha. I butiken hade de dessutom en rea-korg med 50% rabatt. Så det blev ett nytt koppel för 50kr. :)


Det nya kopplet med tassar på

Imorgon är det dags att rulla vidare med bil och husvagn till Ransäter i Värmland. Platsen vi har varit på nu har ju varit perfekt för Laban och han har kunnat röra sig ganska fritt. Hans kycklingmamma (Jag) har hållt lite hårt i honom för att än så länge undvika de andra stora hundarna, äckliga svampar och fästingar. På nästa ställe kommer han få bli lite mer begränsad dock. Det kommer även finnas mycket fler människor, men vi får försöka hålla oss lite för oss själva så att det inte blir för mycket nya ansikten!


Vår nuvarande bostad och tomt, Södra Lövåsen - Lindesberg

Sjöng en sång för Laban idag:
Laban bus, Laban bus
bor i ett rullande hus

Och när vi kommer hem sjunger vi:
Laban bus, Laban bus
bor i ett tvåvåningshus
(
Melodi egen)

Laban satte sig upp och tittade med stora ögon när jag sjöng och vände sig sedan om och lade sig ner. haha
Min lille snutt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0