Svansen går

Nu börjar det närma sig hemresa, nästan. Jag har i alla fall hemlängtan nu! Vi kommer väl hem lördag eller söndag. Tror att det blir skönt både för Laban och mig. Det är så himla mycket folk här som ska prata med och gulla med Laban och han blir ju sur när han inte får hälsa. Men det märks att det blir för mycket ibland för då blir han helt stirrig. Då får vi gå in och gömma oss i husvagnen. Han chamar ju alla, min lille snygging. Var vi än är så kommer folk fram för att klappa, gulla, prata och meddela att de också haft en cavalier en gång i tiden. Sedan finns det ju en hel del allvetare som meddelar att det är fel på hans namn för de måste sluta på en vokal, att man måste lämna hunden och lära den att vara själv, man måste vara hård och visa vem som bestämmer för cavalierer tar gärna över ledarskapet, och bla bla bla!!! Men de flesta som kommer fram är trevliga och snälla och vill bara berätta vilken trevlig ras det är och hur fin och duktig Laban är. :)

Idag har vi i alla fall besökt Mårbacka och Laban fick kissat på Selma Lagerlöfs gräsmatta.


Selmas hus, Mårbacka

Laban har än så länge aldrig fått mat som kommer från kylen, men han känner väl dofterna och ser oss äta det som finns där inne. Såhär brukar det i alla fall se ut när min mamma öppnar kylskåpet:


Och svansen den går!

Sista rundan som Laban och jag var ute och gick i eftermiddag/kväll var en sådan runda då det blev alldeles för mycket, så när vi kom in fick jag ta honom i knät så han blev lugn och somna. Och han sover än... Han som skulle ätit för 40 minuter sedan... Får se om han vaknar snart, annars får han väl ha en liten skvätt mat senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0