Äntligen!

Nu har jag äntligen köpt ny dator och slipper klydda med strömsladden. Åkte in till Elgiganten för att köpa en rea-dator för 4995:-, men kommer hem med en annan rea-dator för 7495:-. Att jag aldrig kan hålla mig till det jag bestämt mig för. Blev givetvis haffad av en säljare som direkt meddela att den billiga var värdelös om man ska surfa för den hade delat grafikkort. "OK?!" sa jag. Så han visade en annan och den blev det givetvis... De är ju så trovärdiga de där försäljarna. Fick dock med en TV-kabel gratis, så det va ju lite snällt. haha

Skönt är det i alla fall med en ny, snabbare dator. Det jobbiga är bara allt extrajobb det ger med att ladda hem program och sånt annat. När jag starta den gamla datorn idag och försökte fixa med den glappande sladden så blixtra det i glappet. Då kändes det extra skönt med ny dator, trots att det svider i plånboken...


Ny och gammal dator

Den nya datorn är dessutom blå! wow Inte riktigt något jag bryr mig om, men han försökte verkligen sälja in just den detaljen. Han sa att denna datorn var populär bland tjejer. Det va den han oftast sålde till tjejer eftersom den är blå. hmm Men det är ju klart ett litet plus i kanten. :)


Någon som blir avundsjuk?! Säljaren sa att många skulle bli det...

Har varit ganska aktiv idag. Jag har tvättat, dammat, damsugat, moppat, handlat på City gross,  shoppat datorn i Lund, bjudit föräldrarna på lätt middag... Åsså tatt hand om Laban lite där emellan förståss.


Inköp på City Gross. Ett musikspel till nästa BUS-träff kanske?! :)Laban ligger på balkongen och gnagar på ett ben


Laban har hittat sin plats i soffan.

Efter att under hela kvällen haft en massa "diskussioner" ligger Laban nu lugnt i mitt knä, för första gången på nästan en vecka. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0