Inköp på Lagerhaus

Nacken är betydligt bättre! Så himla skönt att kunna röra sig utan att minsta lilla rörelse gör galet ont. Har fortfarande ont och är lite stel, men idag har jag till och med jobbat utan smärtstillande. Lite kämpigt emellanåt när det strålar ner i ryggen lite, men det har funkat.

Igår slutade jag 13.15 på jobb och skulle vara hos läkare 15.00 i Lund så hade lute tid över. Jag bestämde mig då för en tur till Lagerhaus eftersom jag aldrig annars är i stan och jag har fått ett presentkort av Christina och Anders där. Lyckades sätta sprätt på lite av pengarna. :) Köpte bland annat salt- och pepparkar och två ljuslyktor. Utanför presentkortet köpte jag även några julklappar, så nu börjar det bli klart!


Söta/häftiga salt och pepparkar i form av hundar. :) Passar oss fint!
Ljuslykta i form av uggla.

Ljuslykta i form av uggla - storleken mindre.

Är egentligen inte sådär jätteförtjust i ugglor men jag tyckte att dessa var så himla söta. Får se efter jul var de får sin plats. Tänkte ut 2 alternativ i affären så något borde passa. Jag hade inte köpt något av dessa saker, förutom julklapparna, om det inte vore för att jag hade ett presentkort. Hade varit för snål för att unna mig det, så det var tur att jag fått det i present för jag är riktigt glad för sakerna. Nästan så jag vill stoppa undan julsakerna och sätta upp mina ugglor. :) Men de får vänta!

Min lille smarte kille möblerade om i hallen igår. Han brukar ha sin säng mellan toa-dörren och garderobs-dörren. Men igår var han varm och ville dessutom ligga mjukt så efter att jag slagit in lite julklappar hittade jag honom och hans säng vid ytterdörren istället. haha


Som han stökar till det!

Veterinären ringde idag för att informera om Labans urinprov. Det visade sig att det är betydligt bättre. Han har fortfarande kristaller i urinen men det har minskat avsevärt. Vi kom fram till att så länge Laban mår bra, kissar som han ska och där inte är blod i urinet så låter vi honom vara och hoppas att det försvinner helt. Att han slickar sig mycket på och omkring snoppen tror veterinären beror på att han bara är väldigt renlig av sig. Han vill vara fin när han träffar flickorna på området. :) Så det var ju skönt att antalet kristaller minskat och att vi inte behöver göra något mer. Man önskar att djuren kunde prata så att man hade lite bättre koll på hur de mår och varför de gör som de gör.

Imorgon väntas det komma in snö över Skåne igen! Underbart! Jag håller tummarna för att vi får rejält med snö, så att blankisen gömmer sig för man kan ju knappt gå nu. Det kan komma massor med snö nu och sedan resten av året och gärna hela vintern vill vi bara ha soliga dagar med ca 3-4 minusgrader. Hade varit underbart! är så trött av detta mörka gråa tillstånd vi har nu. Det märks att det närmar sig jul och den period då man brukar vara lite ledig. Jag är trötter och i tisdags försov jag mig rejält. Vaknade 06.05 och skulle börja jobba 06.15. Liiite tajt! Som tir var så sov jag hos mina föräldrar, eftersom de hjälpt mig med Laban när jag hade ont i nacken, så Laban var redan levererad. Var på jobb ca 06.30-06.35, så tycker att det var rätt bra jobbat ändå. Men det är ju ingen vidare bra start på morgonen.

Barnen på jobb har gjort julgranar. De har gjort dem helt själva, till och med 1-åringarna, och jag tyckte de blev riktigt fina, så därför delar jag med mig! Själv har jag bestämt mig för att inte skaffa julgran i år. Sparar på både pengar och tid, så dessa julgranar får jag titta på istället. :)
Nu ska jag koncentrera mig på Maria Wern och sedan sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0