Halsduk på!

Igår natt/morse när jag vakna för att ta upp Laban i sängen märkte jag att nacken hade låst sig. När jag sedan vaknade till av att Laban trillade ner från sängen kunde jag knappt resa mig och lyfta upp honom. På morgonen sedan var det inte så farligt, men nacken var lite låst och det gjorde ont att röra sig. Kunde ändå åka ut på lite julshopping fast humöret var inte det bästa, speciellt inte med allt folk i affärerna. Lyckades även ta en lektur med Laban på hundklubben, fast vissa rörelser tog ju emot.
På kvällen sedan när Laban och jag var ute på vår 19-tur så ramlade jag på isen bara en liten bit hemifrån. Laban blev rädd och satte av i full fart och i nacken högg det till och låste sig ännu mer. Jag var så glad att det inte kom en bil just då! När jag väl landat kom Laban försiktigt tillbaka. Jag lyckades ta mig upp på benen, men när jag skulle ta på mig mössan tog det emot ordentligt så den fick jag hålla i handen. Ute var det 8-9 minusgrader, så jag fick hålla huvudet kallt. Nacken gjorde så ont att jag nästan började storgråta mitt på gatan. Inte min grej precis, men fy vad det gjorde ont!
Stapplade vidare på rundan för vi hade ju precis kommit ut och Laban hade inte hunnit göra vad han skulle. När vi kommit en bit så mötte vi Cia som fick hjälpa mig på med mössan. Det gjorde också ont, men inte lika ont som när jag försökte själv... När vi kom hem igen böla jag en vers till. Allt gjorde ju ont!
Vid 21 ringde mamma, så då böla jag nästan en omgång till och vi kom fram till att de fick komma och hjälpa mig med Laban. De kom och hämta mig och Laban så vi har sovit hemma hos dem inatt. 
Gå och lägga sig var ju en rolig aktivitet. Jag lyckades knappt lägga mig ner i sängen. Tog lång tid och mycket smärta för att komma på ett bra sätt. När det var dags att vakna och gå upp ur sängen var det likadant, fast tvärtom. 
Jag har tyvärr fått sjukanmäla mig idag. Kunde röra huvudet alls, det är helt låst. Så himla tråkigt att missa Lucia-firandet och drop-in. Går i pyjamas och med stor halsduk här hemma för att hålla nacken varm. Ringde Citykliniken och fick tips att ta Ibumetin, så det gjorde jag innan och det har hjälpt. Har bestämt att jag ska försöka jobba imorgon. Svårt att veta hur man kommer må kl 6 imorgon, men jag chansar.

Laban är nöjd med att ha sin mamma hemam och ligger just nu med huvudet i mitt knä och sover. Maten som serverades för en stund sedan bryr han sig inte om. I torsdags var jag på Djursjukhuset och lämnade in ett nytt urinprov, så nu väntar vi på att veterinären ska ringa.


Senaste veterinärsbesöket. Laban sov sött på undersökningsbordet.

I torsdags bjöd jobbet på julbord med julshow i Lunds Arena. Det var en mycket trevlig julklapp med god mat, bra sång och musik, rolig luftakrobatik med strippning, roligt julspel, mm. Det blev en trevlig kväll med kollegorna. Synd bara att man skulle upp och öppna på jobb dagen efter för det hade varit roligt att vara kvar och dansa.

I fredagskväll blev det teater. Jag och föräldrarna fick det i present av syster med familj. Vi såg "Liket som visste för mycket". Det var en del kändisar med som Lasse Brandeby, Johannes Brost, Regina Lund, Göran Gillinger, Tintin Andersson och några andra som man kände igen men inte kan namnet på. Linus Wahlgren skulle också varit med, men han var borta av någon okänd anledning. Teatern var rolig, men blev lite lång och tjatig till slut och kunde kortats ner en halvtimme. Mer kan läsas på:
http://drosenorberg.se/liket-som-visste-for-mycket/

                         
I lördags var vi barnvakter till min brorsdotter Alexzandra hemma hos mina föräldrar. Vi bakade och såg på film. Mest var det väl Laban som barnvakta för han följde minsta lilla steg hon tog. haha  Köpte en snygg tröja till Zanna i julklapp igår, men den kan jag inte visa än. Men häftig e den! :)

Jag har vilat nacken mellan textraderna, men nu får jag nog ta och vila den helt så det inte blir värre.

 
Min lille snygging har tagit filten på!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0