4:e advent

Dags att skriva ett litet obetydligt inlägg igen. Vet inte om det egentligen är någon som följer och är sådär värst jätteintresserad av min (o Labans) lilla blogg, men för egen del så tycker jag att det är roligt att skriva och det blir lite dokumentation. :)

Fick ju en julkalender av Malin och öppnar glatt ett paket varje morgon. Oftast i sängen tillsammans med Laban, medan han tuggar på ett kex. Här kommer en uppdatering med lite av det som paketen innehållit.


Laban har fått små tuggpinnar - vägrade ligga still och därför är bilden suddig.


Labans nya favoritleksak. Han älskar den! Den gick sönder fort, men det gör inte honom något.


Vantar med tillhörande skakögon som man ska göra något med... :)


Gympa-cd för förskolan. Har även fått en annan rolig musik-cd.

Gjorde pepparkakshus till föräldrarna när vi passade brorsdottern förra helgen. Gjorde två små hus till mig själv också men de blev aldrig färdig så de åkte i soporna...


Pyntandet med snö och tomtar fick mamma fixa och det har jag inte bild på.

Idag hade City Gross extra pris på hundleksaker så givetvis sparade jag veckohandlingen till idag. Det blev en liten leopard till Laban i adventspaket. :)


Lille Leo! :)  Lille Laban sover uppe i hörnet.


Laban har funnit en ny vän.

Det blir mycket mat och mycket godis såhär i juletider. I personalrummet på jobb finns en hel del CHOKLAD. Jag älskar choklad, men har äntligen insett att det kan bli för mycket. Krängde rätt bra i fredags + att ett barn bjöd på tårta. Fy vad jag mådde illa sen!Detta är vårt lilla bord i personalrummet, och då kan det tilläggas att vi nyligen tagit slut på en stor kartong med Merci-choklad och en burk pepparkakor. Det var heller inte länge sedan där stod ännu en Aladdin-ask... Vi är dessutom endast 5 anställda på arbetsplatsen. Konstigt man går upp i vikt?! I fredags när jag nyligen skrivit ett sms till Malin och meddelat hur mycket jag krängt och att magen kändes som en stor chokladklump kom en mamma till ett barn och utbrast "Jenny, vad smal du har blivit!!! Vad har du gjort?! Du är så fin! Det måste ha gått fort." Just då kände jag mig fetare än någonsin så visste inte vad jag skulle svara. Det var dock samma mamma som i augusti skrek ut på Netto och frågade om jag var gravid?! Förmodligen ville hon bara försöka gottgöra detta. Visst har jag gått ner i vikt, men de kilona lär ju vara tillbaka nu!

Var på Arkn Zoo igår och köpte mar foder till Laban. Denna gången blev det en rejäl säck på 15 kilo, så den bör ju vara ett tag nu! :) Efter denna säck är det kanske dax för vuxenfoder. Huu, vad tiden går fort!


Trötter kille!

Det är som sagt 4:e advent, alla ljus i staken är tända och tiden springer i vanlig ordning iväg. Snart är julen över och ett nytt år är här. Har någon liten paket kvar att fixa, får göras på tisdag. Sedan ska tomten bara leverera dem också och sedan är det "julefrid" i 3 dagar, hur fridfullt det nu kan bli.
(Eftersom jag glömt min kamera hos föräldrarna så är alla bilder tagna med mobilen, därav kvaliten)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0