Äntligen helg

Ja, jag vet att det är söndagkväll och helgen är snart slut, men jag har varit hemma hos mina föräldrar i helgen och vi har varit barnvakt åt min brorsdotter Alexzandra 5 år. Hon är ju inte precis superjobbig att passa, men är väldigt förtjust i Laban, lite för förtjust ibland. :) Och det är MYCKET "varför?".  Det är så man nästan har sår i öronen och till slut blev väldigt opedagogisk och bara svara "därför!".  Men det kommer bli en klok tjej med så mycket frågor och nyfikenhet. :)

Det har i alla fall blivit mycket Astrid Lindgren-filmer och det gillar jag. Älskar Astrid-filmerna. Bullerbyn har av någon anledning alltid varit min favorit, den såg vi dock inte i helgen. Letade faktiskt efter ett namn till Laban bland Astrids figurer, funderade på Rasmus men tyckte inte det passade på honom riktigt. Laban sitter som en smäck! :)

I lördags hade vi besök av bekanta från Oskarström. Först åt de frukost och lunch hos föräldrarna och sedan körde vi till mig och åt paj. Fick en fin blomma till mitt kök, likadan som jag har i vardagsrummet. Passar mig bra! 
Idag har vi besökt Kyrkbyns förskolas gård. Alexzandra lekte och där var även några andra barn med förälder/farmor som vi prata med. Som vanligt fanns inte kameran med när den behövdes... Annars hade jag kunnat få till en fin bild på Zanna som körde bussen och Laban som åkte med. Laban tyckte nog att Zanna körde lite väl fort för han klättra plötsligt över mittgången i bussen och satte sig i mitt knä. :)

Labans mage verkar i stort sett återställd nu. Han bajsar normalt och ca 2-3 gånger per dag. Han går fortfarande på veterinärsfodret, men vi har börjat fasa över till hans vanliga torrfoder. Får se hur det går.

Tänk vad allting tar lite extra tid när man har en liten valp i huset... Detta inlägget kunde tagit några minuter, men först låg Laban i mitt knä och sov sitta snett och skriva med en hand. Sedan skulle han ut och kissa och bajsa. När vi kom in var det dags för mat. Nu vill han leka... Dessutom måste jag vakta mina mackor för två små framtassar och en söt liten nos tittar upp på bordet då och då.  Och nu drog han ur mitt bredband. Var det en pik eller...? :)
Man får passa på att göra saker när han sover med andra ord.


Lillprinsen sitter och väntar på att mamma ska komma och leka

Nu får jag väl ta och hänga lite tvätt och sedan leka lite med Laban inann han somnar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0